Stageschema.nl is een website waar een netwerk kan worden opgebouwd van instellingen en afdelingen die opleidings-stages faciliteren.

Functioneel en vertrouwelijk

Stageschema.nl biedt mogelijkheden voor:

  • verschillende opleidingen binnen hetzelfde domein (zie hierboven)
  • verschillende opleidingsregio's binnen hetzelfde domein (zie hierboven)
  • maximaal aantal stagiair(e)s bij een stage
  • mogelijkheid tot het zoeken van stage-gelegenheid binnen afdelingen of clusters van afdelingen (op basis van gewenste duur van stage en percentage fte)
  • zowel tabel-overzicht als kalender-overzicht 
  • gebruikers kunnen andere gebruikers mandateren om namens hen op te treden (bijvoorbeeld: een stage-opleider geeft mandaat aan de roostermaker)
  • login met dual-factor authenticatie

 

Details

Stageschema's kunnen worden ingezien door de stagiair(e), de hoofdopleider, en stage-opleiders van afdelingen waar deze stagiair staat ingeroosterd. De schema's worden inzichtelijk gemaakt in tabelvorm en met een kalender-overzicht, zowel per stagiair(e) als per stage-afdeling. Er zijn controles op niveau van de stagiair voor overlappende stages en voor gaten in het schema (wachttijden), en per stage afdeling kan worden ingezien of er geen overschrijding is van de maximale capaciteit aan stagiair(e)s die een afdeling tegelijk kan bedienen.

Meerdere opleidingen in hetzelfde domein kunnen gebruik maken van dezelfde applicatie. Voorbeeld: in het domein van de medisch specialistische vervolgopleiding, zijn er opleidingen tot chirug en tot internist die beiden gebruik kunnen maken van een stage intensive care. Door deze opleidingen beiden onder te brengen in stageschema.nl kan worden voorkomen dat de intensive care overbelast raakt met stagiair(e)s, of andersom gezien: kan voor beide opleidingen inzichtelijk worden gemaakt of een intensive care afdeling nog ruimte heeft voor een stage. 

Door de mogelijkheid om verschillende opleidingsregio's te definiëren, is het mogelijk om een stage op een bepaalde locatie wel beschikbaar te maken voor opleidingen uit sommige regio's, maar niet voor opleidingen uit alle regio's.

Info

Meer informatie over mogelijkheden kunt u opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..